Loading...
Ikke-kategoriseret

Sådan opbevarer du mest muligt på lidt plads

Når det bliver tid til oprydning i hjemmet, så er det ikke unaturligt at overveje om enkelte ting i hjemmet skal på lossepladsen. For mange er dette nemt, men for andre kan det være svært at give slip for sine ejendele. Derfor vælger mange at anvende depotrum til at opbevare ejendele og møbler. Det kan jo også være, at møblerne og ejendelene skal bruges igen på et andet tidspunkt eller gå i arv til børnene. Så nytter det ikke at smide dem ud. Har du brug for et sted at opbevare dine ejendele? Så kan du med fordel benytte dig af depotrum.

Spar penge – brug garagen og skuret til opbevaring

Der findes mange depotrum rundt omkring i landet. I mange store byer i Jylland, er det også muligt at leje et depotrum til opmagasinering. Men vidste du, at du faktisk kan gøre det billigere? For hvis du har en garage eller et skur, så kan du anvende disse til at opbevare dine møbler og andre ejendele, som du ikke vil smide ud. Det er både langt billigere, og det kan også spare dig for en masse transport mellem boligen og depotrummet. Du kan i stedet nøjes med at gå ud ad døren, og så er du der.

Du bør dog være opmærksom på, at garager og skure ofte døjer med temperaturudsving, hvilket kan resultere i høj luftfugtighed. Dette er skidt for både møbler og tøj, og det kan også gøre skade på andre ejendele i træ og andre lignende materialer. Dette skyldes nemlig, at høj luftfugtighed fører til skimmelsvamp og træ-råd. Sørg derfor for, at både garage og skur er tætte og ventileret, så du undgår disse risici.

Pas på hvis et gulv af herregårdssten, beton eller lignende er lavet uden fugtspærre, da fugt fra jorden nemt kan trænge op nedefra og ødelægge det opmagasinerede i garagen.

Depotrum er en sikker løsning

En anden og mere sikker løsning er at leje dig ind i et depotrum. Her har du muligheden for at komme af med alle dine møbler og ejendele, som du ikke længere har plads til i hjemmet. Et depotrum giver dig gode muligheder for at få alting på plads, og du kan være sikker på, at dine ejendele er i trygge hænder. Depotrum overvåges nemlig i stor stil, og de bliver altid låst af med store hængelåse.

Sådan får du alle dine ting på plads i ét rum

Hvad enten du anvender garage og skur, eller om du lejer et depotrum, så er det smart at udnytte al pladsen. Så kan du opbevare flere ejendele og spare penge og tid. Her er flere gode råd til udnyttelse af pladsen i et depotrum:

  • Pak det mindst brugte indbo bagerst og det hyppigst brugte indbo forrest i rummet. Så er det lettere at få ud igen.
  • Pil benene af sofaer og boksmadrasser, så disse ikke bliver beskadiget.
  • Stil møbler på højkant som f.eks. sofaer og boksmadrasser. Vend reoler mod hinanden og udnyt toppen af disse til ekstra opbevaring.
  • Stole kan med fordel stables med beskyttende lag imellem sig, så de ikke bliver ridset.

Pak altid glas i rigeligt bobleplast og placer flyttekasserne med disse øverst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *