Loading...
Ikke-kategoriseret

Test: Er et lagerhotel det rigtige for din virksomhed?

Det kan nogle gange være svært at vide, om du skal vælge et lagerhotel eller dit eget lager. Meningen med dette indlæg er, at du får en bedre forståelse for, hvad der er den bedste løsning for dig og din virksomhed.

En god test er at stille sig en række spørgsmål:

  • Hvor meget fleksibilitet ønsker du?
  • Ønsker du en bindende kontrakt?
  • Hvor meget plads skal du have?
  • Hvad har du brug for på dit varelager?
  • Hvor mange ansatte arbejder på dit lager? Eller skal gøre det?
  • Hvor meget sikkerhed har du behov for?

Om du vælger et depotrum til erhverv eller dit eget varelager, så bør du altid stille dig selv disse spørgsmål. I sidste ende kan du spare mange penge, hvis du har helt styr på, hvad det er, at du på udkig efter.

Hvad afgør prisen på et lager?

Det er ofte dyrt at skabe sit eget lager, da du skal bygge det helt fra bunden. Her er det lettere at købe sig ind på et lagerrum, hvor de allerede har styr på det hele. Men det kan være, at du har nogle meget specielle behov og derfor ønsker du selv at stå for det.

I byer som Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg eller Odense kommer du til at betale mange penge for dit eget lager og du vil ofte være bundet af en kontrakt. Et lagerhotel giver dig den fleksibilitet, som især er vigtigt for mindre virksomheder.

Hvis du er en nystartet virksomhed, er et lagerhotel et fornuftigt sted at starte, da du på den måde finder ud af, hvad dine behov er. Det giver dig både en billig og god løsning. I starten handler det hele om pris, da du ikke lige har råd til at bygge en kæmpe varelagerløsning.

Overvej dine behov

Hvis du er helt sikker på, hvad du har behov for, så bliver livet også langt lettere for dig. Men i starten er det nærmest umuligt at vide, hvad du har behov for, da du har så mange forskellige valgmuligheder og valg at træffe.

Det er en god idé at starte med at stille sig spørgsmålene fra starten af dette indlæg. Du kan også opfinde dine egne spørgsmål, som du kan bygge videre på.

Det er en god idé at tænke over dine behov, inden du springer ud i det. For hvis du træffer en forkert beslutning, kan det ende med at blive dyrt for dig. Medmindre du vælger et lagerhotel, for her har du kæmpe fleksibilitet og derfor er det en løsning, som de fleste starter med at vælge.

Hvis du lige har startet din virksomhed, er det umuligt at vide, hvad du har behov for. Her skal du bruge meget tid på at forhøre dig hos mennesker, som allerede har været gennem det hele før. Ellers vælg et lagerhotel da du ikke ender med binding. På den måde har du kæmpe fleksibilitet.

Stort eller småt

En virksomhed som FC Beton der producerer betonfliser, belægningssten, fundablokke, lecablokke og andre store tunge produkter, har brug for deres eget lager og vil sjældent have noget ud af at leje sig ind på et lagerhotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *