Loading...
Ikke-kategoriseret

Find ekstra plads hvis din virksomhed er i vækst

Har dit firma ikke så meget plads til opbevaring af varer, ekstra møbler eller gamle dokumenter? Skal virksomheden flytte til andre lokaler? Eller har du som selvstændig og med kontor derhjemme brug for mere plads, nu hvor forretningen tager fart? Med et lagerrum kan du nemt og hurtigt få flyttet de ting, du ikke længere har plads til på kontoret, men med den ekstra plads kan du også opbevarer firmaets varer på en sikker måde.

Depotrum til erhverv

Både som en nystartet og som en voksende virksomhed kan ekstra lagerplads være en kærkommen måde for opbevaring. På den ene side skaber du mere plads på kontoret, men du er også sikker på, at tingene er opmagasineret på en sikker måde. De fleste depotrum er nemlig tyverisikret, men de har ofte også den samme temperatur og lav fugtighed. Herved bliver firmaets varer, møbler og dokumenter ikke beskadiget eller får den trælse lugt af kælder og opbevaring. Du kan derfor roligt sende dine varer ud til kunderne uden at skulle bekymre dig om forringelse af kvaliteten. Hvis du derimod ikke har brug for et opvarmet rum, er det også muligt at leje et uisoleret lagerrum. Mulighederne er mange.

Få stor værdi af den ekstra opbevaringsplads

Som erhverv kan det at leje et boxrum eller et opbevaringsrum være med til at skabe værdi for virksomheden. Det sker blandt andet igennem:

 • Mere kontorplads
 • Mulighed for indendørs af- og pålæsning
 • Opbevaring af dine varer, møbler eller dokumenter under de rigtige forhold

Ved at leje et depotrum får du mere plads på kontoret. Du skal ikke længere kravle over varer, der står og fylder alle steder, eller bruge den vigtige plads på udstyr eller kontormøbler, du ikke har brug for lige nu. Ved at opmagasinere virksomhedens ejendele et andet sted, styrker du arbejdsmiljøet. Du får mere fysisk plads til at klare de forskellige arbejdsopgaver, men du skaber også mere ro omkring dig og andre medarbejdere på kontoret. En anden væsentlig fordel ved at leje et opbevaringsrum er, at du netop kan det bruge det som et varelager. Herved får du et fast sted, hvorfra du kan distribuere dine varer. Har stedet også indendørs af- og pålæsning bliver det heller ikke nemmere.

Du skal ikke køre langt

Hvis du overvejer at leje et depotrum til din virksomhed, kan det være en god ide at vælge et sted, der ikke er for langt væk. På den måde spilder du ikke for meget tid på at køre frem og tilbage mellem kontoret og lageret. I Danmark er der flere muligheder for at finde et lagerrum i nærheden af dig og din virksomhed. Bor du for eksempel på Fyn er Odense en god mulighed, men også flere byer i Jylland tilbyder ekstra opbevaringsplads til erhverv. Her kan blandt andet nævnes:

 • Hjørring
 • Aalborg
 • Aarhus
 • Kolding
 • Esbjerg

Uanset din bopæl kan du finde et sted nær dig. Med et depotrum kan du nemt, hurtigt og sikkert opbevare din virksomheds ejendele og styre din virksomhed på en effektiv måde.

Økonomisk rådgivning

Er virksomheden i vækst kan det være nødvendigt med bedre økonomisk rådgivning eller rådgivning om forretningsudvikling. Find og god samarbejdspartner, som en statsautoriseret revisor med anden erhvervserfaring end fra revisionsbranchen.

 • Odense
 • Fåborg
 • Randers
 • Aars
 • Bjerringbro
Skriv et svar