Loading...
Ikke-kategoriseret

Opbevaringsrum til opbevaring

Måske har du læst 12 regler for livet: En modvægt til kaos af Jordan Peterson. Her giver han os 12 regler til, hvordan du kan leve et bedre liv. Regel nr. 6 er her: ”Få styr på dit hus, inden du kritiserer verden.” Mange anser det for at betyde, at man skal tage vare på sit eget liv både fysisk og psykisk, inden man går ud og gør sig klog på andre menneskers liv. Derfor bør du få styr på dit hjem ved at holde det rent og rydde op. Derfor bør du ikke bruge dit hjem som opbevaring.

I stedet skal du få et opbevaringsrum, hvor du gemmer alt det, som du ved, at du skal bruge senere, men som du ikke skal bruge lige nu. Det kan være dine havemøbler, det kan være dit sommertøj. Det kan være genstande til at rejse som en oplader til amerikanske stik og dine kufferter.

Vi har alle sammen en masse genstande, som vi gemmer på derhjemme, fordi vi måske en dag skal bruge dem.

Derfor er opbevaring en god idé til et bedre liv

Måske læser du dette her indlæg og tænker, at hvad gør det lige af forskel at rydde op i sit hus. Sandheden er, at det gør en kæmpe forskel. Bl.a. af disse årsager:

  • Du lærer at rydde op i dit liv.
  • Du lærer at disciplin ved at få styr på dine genstande.
  • Du oplever en form for zen-energi uden rod.
  • Du undgår psykisk rod ved at få styr på psykisk rod.

Velvære starter med, at du gør noget simpelt i dit liv. Det kan virke underligt, at noget så simpelt som at rydde op og få styr på, hvad du vil gemme og smide ud i dit liv, hjælper dig psykisk.

Men det er der en meget logisk årsag til, hvis du spørger Jordan Peterson. For hvis vi ikke engang kan overskue noget så simpelt som at rydde op i vores hjem, så har vi næppe noget overskud til at gøre vigtigere ting.

Her er det underordnet, om du har et hus i Hjørring eller en lejlighed i Esbjerg. Alle kan få glæde af et opbevaringsrum.

Små forbedringer har kæmpe betydning

Hvis du ikke tror på, at det vil gøre en stor forskel for dig at rydde op i dit hjem, så bør du gøre det, mens du er skeptisk. Du vil helt sikkert opleve at mange andre opgaver bliver lettere at løse i dit liv.

Det kan virke mærkeligt, men når du snakker med psykologer, er det helt logisk. For det er de færreste, som kan ændre hele deres liv i morgen, men du har mulighed for at lave små forbedringer i dit liv.

I dag kan du endda få opbevaring til en billig pris, så det giver dig en helt unik mulighed til at få styr på dit hjem. Du er mere tilbøjelig til at gøre oftere rent, hvis du ikke har rod over det hele. Du begynder at tænke mere over, hvad du skal gemme, da du ved, at du bliver nødt til at tage stilling til alt, som du ejer.

Når du har styr på hjemmet er det nemmere at få tid og overskud til at komme ud for at opleve noget. Det giver meget mere energi, så kom i gang med oprydningen.

Skriv et svar